vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei trineri au jefuit un magazin Flanco din Râmnicu Vâlcea

Magazinul Flanco din zona Cina a municipiului Râmnicu Vâlcea a fost jefuit de trei tineri. Acțiunea hoților a avut loc luni, 9 decembrie. Se pare că indivizii au furat mai multe electronice și au cauzat un prejudiciu de aproximativ 18.000 de lei.

Un angajat al magazinului a solicitat sprijinul oamenilor legii. Polițiștii au efectuat cercetări, i-au urmărit și, în final, i-au prins în trafic pe cei trei bărbați. Asupra acestora au fost găsite bunurile furate. Făptașii au fost încarcerați, ei urmând să fie duși în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

„Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind sustrase mai multe produse electronice, creând un prejudiciu de 18.000lei. În urma activităților investigative, polițiștii au reușit să identifice 2 tineri de 16 respectiv 18 ani, din comuna Racovița și un tânăr de 18 ani, din Călinești, bănuiți de comiterea faptei. Cei trei au fost depistați, în trafic, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, iar asupra lor au fost descoperite mai multe bunuri. În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pe 24 de ore, a celor trei tineri, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. Astăzi, cei trei o să fie prezentați instanței de judecată în vederea dispunerii de măsuri în conformitate cu prevederile legale. La activitate au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale”, a transmis IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursă foto: gazetavalceana.ro

Politica