vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Teodorovici recidivează! L-a atacat, din nou, pe Florin Cîţu

Proaspăt victorios în moțiunea contra lui Florin Cîțu, cel care i-a urmat în funcția de ministru al finanțelor, social-democratul Eugen Teodorovici a avut, luni, încă o ieșire în stilul propriu, dar de neînțeles, scrie digi24.ro

Pe holurile Parlamentului, chiar în timp ce ministrul finanțelor dădea declarații jurnaliștilor, după ce moțiunea simplă împotriva sa fusese adoptată de Senat, Eugen Teodorovici a trecut prin spatele lui și i-a spus:

„Trage o liniuță la Guvern!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

A mers mai departe și i-a mai strigat o dată: „Trage o liniuță puternică, puternică”.

Deja se depărtase, nu se mai vede în cadru, dar Eugen Teodorovici se aude insistând: „Vezi că iese praful de la nas”.

Deși moțiunea a trecut în defavoarea liberalului Florin Cîțu, războiul declarațiilor, cel puțin cu Eugen Teodorovici, a continuat.

Ministrul Cîțu a anunțat că va cere Curții de Conturi să facă o verificare la Finanțe, iar Eugen Teodorovici a reacționat pe Facebook: „Uite cine vorbește de Al Capone! Tocmai acest Vasile Cîțu, care și-a etalat acum o nouă calitate – de șantajist! Îl întreb: acest curaj l-a descoperit înainte sau după vizita la Palatul Cotroceni? Îl somez public pe Vasile Cîțu să spună de cine este controlat, să ne ne spună dacă are întâlniri neoficiale cu structuri oculte care-l alimentează cu documente, bilețele și măsuri!”, a scris fostul ministru al finanțelor.

Nu este pentru prima dată când Eugen Teodorovici are vorbe sau gesturi deplasate.

În martie, la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, Eugen Teodorovici, pe atunci ministru, l-a jignit pe liberalul Florin Cîţu, pe atunci senator, strigându-i: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost”.

Politica