vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii de la Secţia 6 reclamă condiţiile în care lucrează

Poliţiştii de la Secţia 6 Poliţie Craiova reclamă faptul că sunt nevoiţi să îşi desfăşoare activitatea în condiţii improprii. Ei spun că în locul în care îşi desfăşoară activitatea nu au fost făcute investiţii încă de la înfiinţare.

Potrivit acestora, grupurile sanitare sunt insuficiente, nefiind unele separate pentru public, iar pentru cele care sunt nu există articole de igienă. Angajaţii se tem de îmbolnăviri. Nici în birouri nu au fost făcute, din 2008, lucrări de reparaţii, igienizări, după cum au transmis poliţiştii de la Secţia 6, afiliaţi la Sindicatul „Diamantul”, inspectorului şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române, dar şi ministrului de Interne, Marcel Vela. Ei cer autorităţilor de la Bucureşti să ia măsuri.

Poliţiştii afirmă că nu au nici măcar rechizite, aici incluzând şi colile, pentru a-şi desfăşura activitatea, susţinând că până acum le-au cumpărat din banii lor, însă nu o vor mai face.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lipsa reviziilor la sistemul de termoficare este o altă problemă reclamată de poliţişti. Potrivit acestora, în prezent, clădirea nu se încălzeşte de la sistemul de termoficare, ci electric cu diverse dispozitive aduse de angajaţi.

Aceleaşi probleme sunt întâmpinate şi de lucrătorii de la Secţia 1 Poliţie Craiova, care îşi desfăşoară activitatea în aceeaşi clădire.

Am solicitat lămuriri de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj cu privire la cele semnalate de sindicatul „Diamantul”. De îndată ce le vom primi vi le vom prezenta.

Politica