vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marea împăcare: Pigliacelli se întoarce de luni la prima echipă!

Exilul portarului italian la echipa a doua se va încheia astăzi, când acesta este așteptat să revină sub comanda lui Pițurcă.

 

După o analiză la sânge a evoluțiilor lui Mirko Pigliacelli, în care i-a dat mai mult cu minus, Victor Pițurcă a decis să-i ofere o șansă și lui Laurențiu Popescu. Fapt ce a stârnit revolta nedisimulată a italianului în fața tehnicianului. Cum Pițurcă nu acceptă un astfel de comportament, goalkeeper-ul din Cizmă a fost făcut pachet și trimis să se antreneze sub comanda lui Iencsi și Tufiși la echipa secundă a clubului, chiar dacă nu avea drept de joc în Liga a treia.

În weekend, la Pro X, Sorin Cârțu, unul dintre cei doi președinți ai clubului oltean, a spus că Pigliacelli și Pițurcă s-ar fi împăcat, iar jucătorul va fi reprimit la prima echipă: „A fost anunțat, de luni revine la echipă. Va face pregătire cu echipa mare. A fost decizia antrenorului și trebuie să se supună. Au fost niște discuții în trecut, lui Pigliacelli nu i-a convenit că apăra altcineva. Trebuie să accepți dacă antrenorul decide să trimită în teren alt portar, indiferent de ce poziție ai tu în cadrul lotului. A fost un scurtcircuit remediabil”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica