vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova și-a orientat campania de achiziții: jucători români eșuați în Belgia!

În presa belgiană au apărut informații că CSU Craiova face tatonări pentru achiziționarea internaționalilor români inadaptați.

 

Alexandru Chipciu și Ianis Hagi nu s-au adaptat în Jupiler League, iar media belgiană susține că ei ar putea să-și găsească noi angajamente încă din această iarnă. Mai mult, jurnaliștii din Bruxelles, de la Anderlecht Online, prezintă posibilele destinații ale lui Chipciu: CSU Craiova sau FCSB.

Anderlecht l-a ținut sub contract pe internaționalul român timp de doi ani, apoi l-a împrumutat în Cehia, la Sparta Praga. Nici aici Chipciu nu și-a relansat cariera, așa că, revenit la cea mai titrată grupare belgiană, jucătorul român nu a mai prins niciun minut în actuala stagiune. Este și motivul pentru care conducerea lui Anderlecht apreciază că e mult mai avantajos pentru club să-l lase pe jucător să plece liber de contract decât să mai aibă pretenții financiare pentru el, în ciuda celor 3 milioane de euro plătite celor de la FCSB în urmă cu 3 ani și jumătate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Așadar, Chipciu ar putea ajunge gratis în România. FCSB a negat interesul pentru jucător, prin vocea lui Mihai Stoica: „nu s-a pus niciodată problema”, de partea cealaltă Pițurcă a lăsat ușa deschisă: „Suntem interesați de jucători valoroși. Chipciu are numărul meu de telefon, poate să mă caute”.

Pițurcă nu ar spune nu nici revitalizării lui Ianis Hagi, cel care nu s-a adaptat la Genk, fiind mai mult rezervă. Decarul Naționalei României ar putea fi soluție pentru olteni, iar Pițurcă încearcă să-l ademenească pe băiatul Regelui invocând suporterii craioveni: „Craiova este interesată de orice jucător valoros, dar Ianis Hagi are echipă aici în România unde să joace, aşa că e mai puţin probabil să vină la noi. Nu are public ca la Craiova, dar tăticul lui e patron acolo şi e mai bine pentru el”.

Politica