vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cadavru găsit de polițiștii gorjeni într-o clădire

Polițiștii gorjeni au identificat cadavrul unui bărbat, de 62 de ani, din comuna Hurezani. Trupul neînsuflețit al omului se afla într-o clădire aflată în intersecția cu sens giratoriu cu drumul județean către comuna Turcinești, care era folosită, în urmă cu mult timp, ca punct de control al traficului.

Cadavrul a fost transportat la SML în vederea efectuării necropsiei, dar a fost întocmit și dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, așa cum prevede legea.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiul Târgu Jiu, într-o clădire abandonată, se află o persoană decedată. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 62 de ani, din comuna Hurezani. Persoana decedată era cunoscută cu afecțiuni medicale și viciul alcoolului, fiind cunoscută în mediul persoanelor fără adăpost. Acesta nu prezenta urme de violență pe corp. Cadavrul a fost transportat la SML în vederea efectuării necropsiei.  În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a menționat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: igj.ro

Politica