vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Carlos Fortes, 4 luni pe tușă!

Portughezul poate fi primul jucător care părăsește Craiova în această iarnă, având în vedere că până în martie va fi indisponibil.

Cartonașul roșu primit stupid în meciul din Liga a III-a dintre CSU II Craiova și Progresul Spartac poate duce la despărțirea lui Fortes de clubul oltean. Portughezul a luat roșu direct după ce i-a aplicat un cap în figură unui adversar și va lua minim 3 etape de suspendare. Pe care va trebui să le ispășească la echipa secundă, acolo unde a primit cartonașul roșu. Cum campionatul în Liga a III-a se va relua pe 7 martie, rezultă că Fortes ar putea să fie exonerat abia pe 21 martie. În tot acest timp nu va mai putea presta într-un meci oficial nici pentru prima echipă, adică va sări peste partidele din sezonul regulat și încă două meciuri din play-off sau play-out.

M-a dezamăgit foarte tare Fortes, i-am spus că nu are voie să aibă un asemenea gest. Cu atât mai mult că este străin, nu are voie să vină el să bată jucătorii români şi mai ales că joacă sub culorile unei echipe cunoscute în Europa. A fost un gest care-l va costa şi care costă şi echipa. Etapele de suspendare trebuie să le efectueze la echipa a doua, iar echipa a doua începe campionatul în luna martie, aşa că noi nu ne mai putem folosi de Fortes pentru mult timp”, a declarat Piţurcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica