marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Autoritățile așteaptă zăpada cu sarea pregătită

Societatea Naţională a Sării S.A., prin intermediul a cinci sucursale existente la nivel național, va asigura stocurile necesare pentru  livrările de sare, destinate deszăpezirii drumurilor în campania de iarnă 2019-2020. Printre sucursale se numără și Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea.
 
„Societatea Naţională a Sării S.A., prin sucursalele sale – Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea, Salina Slănic, Salina Ocna Dej, Salina Praid şi Salina Târgu Ocna – dispune de stocurile necesare pentru asigurarea livrărilor de sare pentru deszăpezirea drumurilor în campania de iarnă 2019-2020. În conformitate cu prevederile contractului încheiat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A (CNAIR S.A), Societatea Naţională a Sării S.A. va livra, în baza comenzilor, cantitatea de sare necesară pentru deszăpezire către cele şapte Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Iaşi, Braşov, Cluj şi Constanţa). Societatea Naţională a Sării S.A. a întreprins măsurile necesare pentru a asigura, în mod ritmic şi la timp, livrarea sării pentru deszăpezire în sezonul de iarnă 2019-2020, atât către CNAIR S.A, cât şi către alţi clienţi, autorităţi şi instituţii locale”, menționează societatea, potrivit voceavalcii.ro.
 
Societatea Naţională a Sării este una de interes major pentru economia românească şi unul dintre primii zece producători de sare din Europa. Compania este o societate pe acţiuni cu capital majoritar de stat (51%), capitalul privat fiind deţinut de către Fondul Proprietatea S.A (49%), scrie sursa citată.

Politica