vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și-a alimentat mașina fără să plătească și s-a ales cu dosar penal

Un bărbat în vârstă de 48 de ani,  din municipiul Târgu-Jiu, a ajuns în atenția Poliției, după ce și-a alimentat mașina cu combustibil  și a plecat fără să plătească. Un angajat de la stația de alimentare a anunțat oamenii legii despre cele întâmplate. Șoferul auto a fost depistat de polițiști pe raza comunei Căpreni.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, lucrător gestionar al unei societăți comerciale cu punctual de lucru în municipiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută de sex bărbătesc a alimentat o autoutilitată cu carburant, în valoare de 100 de lei, după care a părăsit stația de alimentare fără să plătească. În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat pe raza comunei Căpreni, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, acesta fiind bănuit de săvârșirea faptei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis Victor Țuhașu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Gorj.

Există și situații în care șoferii uită să plătească. Nu trebuie neapărat să fie vorba despre furt, dar, în anumite situații, chiar și neatenția se plătește cu dosar penal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica