marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ghițu Geolgău pune tunurile pe Silviu Bogdan!

De ce nu au ajuns Tudor Băluță, Dennis Man și Andrei Petre în tricoul alb-albastru al Craiovei.

Cu două săptămâni în urmă, la o emisiune la Oltenia TV, Silviu Bogdan, fost manager al centrului de copii și juniori al Universității Craiova, dezvăluia că Dennis Man, Adrian Petre și Tudor Băluță au fost la un pas să ajungă în curtea Universității Craiova și lăsa să se înțeleagă că, cel puțin în cazul ultimului, rapoartele negative ale antrenorilor de la juniori au împiedicat mutarea.

Gheorghiță Geolgău, pe atunci manager general la clubul oltean, a reacționat pentru Prosport.ro: „M-au deranjat afirmațiile lui Silviu Bogdan, iar el vorbește de lucruri care s-au întâmplat atunci când eu lucram ca manager general la Craiova. Nu îmi place că ratarea acestor trei transferuri li se pune acum oarecum în cap antrenorilor care ar fi făcut și rapoarte negative, cum ar fi de exemplu la Tudor Băluță. Este falsă această informație dată de Silviu Bogdan, iar Nelu Petrișor vă poate confirma ce vă spun eu. Am martori că Silviu Bogdan a fost cel care nu a dorit transferurile acestor jucători la echipă, deoarece el dorea să își promoveze fotbaliștii adușl de el. Să fie foarte clar pentru toată lumea acest lucru. Pe Adrian Petre chiar l-am adus la Craiova și a fost cazat la un hotel de acolo de la noi. A stat doar o săptămână, iar când a venit Silviu Bogdan la conducerea centrului, se înțelesese între timp cu Mihai Rotaru, l-a refuzat direct pe Adrian Petre”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Silviu Bogdan a reacționat pentru sursa citată, spunând că în cazul lui Adrian Petre, care iscălise contractul cu un alt club, se putea ajunge la dublă semnătură, fapt ce i-ar fi dăunat jucătorului. Despre Dennis Man că: „Se mai pot face şi greşeli. Cine e în acest domeniu, al fotbaliştilor foarte tineri, ştie la ce mă refer. În Argentina, au existat cluburi care l-au refuzat pe Messi şi el a ajuns la FC Barcelona. Nu exista vreo garanţie că Man va ajunge la valoarea de acum”. Iar despre situația lui Băluță a spus: Nu ştiu de ce mă acuză unii pe mine că nu a ajuns Tudor Băluţă la Craiova. Adevărul este că, în discuţiile pe care le-am avut între noi, au fost persoane care au făcut rapoarte favorabile şi persoane care au făcut rapoarte negative. Nu am luat decizia aceea de capul meu”. 

Politica