vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Belgienii confirmă: Chipciu poate ajunge sub comanda lui Pițurcă!

Două ziare de sport din Belgia anunță că internaționalul român ar putea ajunge în Bănie.

Voetbalnieuws.be și Footnews scriu că Alexandru Chipciu este în tratative cu Universitatea Craiova, iar Anderlecht Bruxelles ar agrea un împrumut al jucătorului.

Alex Chipciu are la Anderlecht un salariu colosal pentru fotbalul românesc, așa că un transfer al jucătorului ar intra în discuție doar în condițiile în care jucătorul ar accepta să-și dimineze pretențiile. Cum e dificil spre imposibil de trecut de la un venit mare la unul simțitor mai redus s-a pus în discuție un eventual împrumut la Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Situație în care toată lumea ar avea de câștigat. Alex Chipciu nu a prins niciun minut în această stagiune pentru gruparea belgiană, fie din cauza formei, fie a accidentărilor, prin urmare o mutare în Bănie ar însemna o relansare pentru jucător, un ajutor dat Craiovei în bătălia pentru titlu și o revitalizare a mijlocașului dreapta pentru următorul an competițional, astfel încât Anderlecht să se poată bizui pe el.

Întrebat la ultima conferință de presă de transferul jucătorului, Pițurcă a spus: Chipciu e jucătorul lui Anderlecht. Are un salariu mare acolo, noi avem o limită la Craiova. Dacă e dispus, are telefonul meu, poate să mă sune. Orice jucător valoros e interesant pentru Universitatea Craiova.

Politica