vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, protagonistul uneinopți de groază la Vâlcea

Bogdan Drăghici, Preşedintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, a fost arestat pentru că și-ar fi violat fiica vitregă, minoră, vreme de trei ani. Se pare că ancheta evoluează pe zi ce trece, iar anchetatorii scot la inveală detalii șocante legate de caz.

Șeful T.A.T.A ar fi avut o atitudine total nepotrivită și faţă de fetiţa unui bărbat care îi solicitase ajutorul profesional, în obținerea custodiei copilei, scrie cancan.ro.

Mama vitregă a unei minore, dar şi tatăl acesteia au fost audiați după arestarea lui Bogdan Drăghici. Potrivit unor surse judiciare, procurorii susțin că  micuţa le-a povestit îngrozită cum, în iunie 2017, când era la Vâlcea, împreună cu Bogdan Drăghici și fiicele sale, acesta ar fi avut un comportament nepotrivit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La momentul respectiv, au arătat cei doi martori, aveau o relaţie foarte apropiată cu inculpatul, care avea o imagine bună în societate, astfel că poveştile minorei păreau exagerate, în sensul că o persoană pe care o cunoşteau de atâta timp şi cu o asemenea reputaţie nu putea să facă acele lucruri ”, notează anchetatorii.

Martorii ar fi relatat că fata le-a povestit acasă cum, Drăghici era în duş şi a chemat-o să îi ducă un prosop: „…în piscină inculpatul ar fi încercat să îi bage mâna pe sub sutien, iar în una din serile pe care le-a petrecut acolo, minora dormea în acelaşi pat cu (…) şi (…), iar inculpatul a venit noaptea, a trezit-o, şi a vrut să o ia în cameră cu el, motivând că era prea aglomerat acolo, în condiţiile în care aşa-zisa aglomeraţie putea fi rezolvată prin luarea uneia dintre fiicele inculpatului, şi nu a fiicei prietenilor săi”, au mai consemnat anchetatorii, potrivit voceavalcii.ro.

Minora s-ar fi ales cu traume seriose, dar deocamdată nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment.

Activitatea infracţională descrisă de minoră s-a desfăşurat pe o perioadă atât de lungă şi cu o asemenea frecvenţă şi intensitate, încât victima nu poate indica detaliat şi plasa în timp în mod exact fiecare eveniment, iar o relatare de o asemenea precizie nici nu i se poate pretinde în condiţiile date. Este greu de descris în cuvinte starea minorei din timpul audierii, însă aceasta poate fi observată prin vizionarea înregistrării (…) Minora este traumatizată, ruşinată, plânge, oftează, nu îşi găseşte cuvintele, pierde şirul ideilor atunci când este nevoită să rememoreze cele mai traumatizante evenimente şi este cuprinsă de un profund sentiment de vină, crezând că este responsabilă pentru cele petrecute. Judecătorul are în vedere, în aprecierea pericolului social, modul în care a acţionat inculpatul, respectiv exercitarea de acte de agresiune sexuală şi acte de viol, care deveniseră o rutină”, se arată în documentele consultate de cancan.ro.

Cazul a ieșit la iveală în vara acestui an. Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că ar fi violat și agresat sexual un minor, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Foto: Mediafax

Politica