joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Militari de la Jandarmerie şi ISU, avansaţi în grad

Cei mai buni jandarmi doljeni au fost înaintaţi în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim, pentru rezultatele foarte bune obţinute în îndeplinirea misiunilor, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj, doi ofiţeri, un maistru militar şi patru subofiţeri au fost înaintaţi în grad, în cadrul unui ceremonial organizat astăzi, la sediul instituţiei.

De asemenea, au fost recompensaţi, conform regulamentelor militare, 348 ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri şi 17 personal contractual care s-au remarcat în activitatea profesională. La sfârşitul festivităţii a fost oficiată slujba religioasă de avansare în grad, de către preotul militar al I.J.J. Dolj, iar conducerea unităţii le-a adresat felicitări colegilor prezenţi pe platou, multă sănătate şi cât mai multe realizări profesionale în activitatea pe care o desfăşoară”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avansări în grad şi la ISU Dolj

Şi la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia” al Județului Dolj, a avut loc, lunio festivitatea organizată cu prilejul Zilei Naționale a României, ocazie cu care au fost avansaţi în grad, înainte de termen, 5 cadre militare din care 2 ofițeri şi 3 subofiţeri.

Activităţile au debutat cu ridicarea Drapelului pe catarg şi intonarea Imnului Naţional, în prezenţa întregului personal, iar după primirea onorului şi a raportului, inspectorul-şef al ISU Dolj a dat citire ordinelor de înaintare în grad şi a felicitat cadrele militare pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu pe timpul misiunilor”, potrivit ISU Dolj.

Politica