vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: La Severin se va inaugura, pe 6 decembrie, ,,Târgul de Crăciun”

Primăria Drobeta Turnu Severin a dat startul sărbătorilor de iarnă. Pe strada Crișan a avut loc ceremonia oficială de aprindere a iluminatului ornamental pentru sărbătorile de iarnă și a bradului de Crăciun.

Magia sărbătorilor de iarnă a cuprins și Severinul.

Severinenii prezenți pe strada Crișan, pe o vreme rece, au avut parte și de un frumos spectacol artistic susținut de Junii Mehedințiului, Orchestra Cetinița și Ansamblul Profesionist Danubius.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,Am dat startul sărbătorilor de iarnă prin aprinderea iluminatului festiv.Le mulțumesc severinenilor care au fost alături de noi și îi invit pe toți să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă pe tot parcursul lunii decembrie. Am pregătit o serie de evenimente care să anime orașul și vă aștept și la inaugurarea Târgului de Crăciun, pe 6 Decembrie, de la ora 17.00”, a declarat primarul Marius Screciu.

Acțiunile pregătite în acest an de autoritățile locale special pentru Sărbătorile de Iarnă vor avea loc pe strada Crișan -bradul de Crăciun, patinoarul, spectacole și în centrul Severinului- Orășelul Copiilor.

Politica