joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sepsi, bestia nera pentru olteni! „Eșec greu de digerat”

Trei victorii are Sepsi Sf. Gheorghe în acest sezon în Liga 1, dintre care 2 obținute împotriva CSU!

 Pe rețelele sociale, suporterii olteni au dat și o altă conotație meciului cu Sepsi, având în vedere că în preziua Marii Uniri se deplasau în batalioane, peste Carpați, în Ardeal. Vuietul patriotic nu a avut însă efectul scontat asupra actorilor din teren. Jucătorii lui Pițurcă au avut prima șansă prin Nițu, care a dat pe lângă cu toată poarta în față. La următoarea fază, la cealaltă poartă, portughezul Tiago i-a pus mingea pe tavă lui Safranko, care l-a executat pe Popescu.

Din acel moment a pornit o goană după egalare a vizitatorilor. Lobul lui Cicâldău a trecut centimetric pe lângă, torpila lui Mihăilă a nimerit transversala. Ivan și Cicâldău sunt blocați în aceeași fază, în finalul reprizei. În partea secundă, Niczuly parează în fața lui Zakaric, apoi Cicâldău din câțiva metri trage aiurea. Bălașa are o intervenție mare cât un gol în finalul meciului, când scoate de pe linia porții, după ce Popescu fusese depășit. Se încheie 1-0 pentru gazde, iar CSU Craiova rămâne în afara podiumului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victor Pițurcă s-a arătat vizibil deranjat de rezultat și le-a reproșat elevilor săi modul cum au construit acțiunile ofensive: „Cu ce ne încălzește că am avut o evoluție bună, pe mine nu mă interesează. Contează scorul de pe tabela de marcaj, acesta rămâne. În rest, ocazii multe ratate. Băieții au încercat să ajungă prin mingi lungi, ceea ce nu se impunea”. Pițurcă a continuat: „Va fi un meci greu cu Botoșani, cu o echipă bună. Sigur că ne dorim victoria, ce altceva ne-am putea dori. Însă, să reușim să realizăm acest lucru pentru că nu e ușor de digerat o astfel de înfrângere”.

Valentin Mihăilă a spus: „A fost un meci asemănător celui din tur. Am ratat mult, ei au avut două ocazii și au reușit să marcheze. Nu știu ce-a fost cu noi astă-seară. Sepsi are un joc bun acasă. Dar nu ne-a interesat pe noi ce juca Sepsi, ci doream să ne facem jocul, să înscriem. Acum trebuie să ne gândim la meciul cu Botoșani, să luăm cele 3 puncte. Oricum, mai e mult până la finalul campionatului. Trebuie să intrăm în play-off și să câștigăm fiecare meci”.

Mihai Roman l-a competat: „Ne pare rău că am pierdut acest meci. Am pregătit meciul la victorie, dacă marcam  primii, la ocazia lui Nițu, altfel stătea soarta meciului. Dar dacă nu marchezi, nu reușești să câștigi. Am avut ocazii destul de mari, ne pare rău că nu am reușit mai mult în această seară. Vom avea un meci greu cu FC Botoșani acasă, îi cunosc bine, am jucat acolo un sezon. Eu sper să câștigăm, că avem nevoie de puncte să fim acolo sus”.

 

Sepsi – CSU Craiova     1-0

A marcat: Safranko 8

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Barisic, Diakhite, Ștefan – Vașvari, Velev – Carnat (62 Andrezly), Fulop (75 Salli), Ștefănescu – Safranko (88 Karanovic). Antrenor: Leo Grozavu.

Craiova: Popescu – Mățel, Bălașa, Ferreira, Bancu – Qaka (78 Mateiu), Cicâldău, Ivanov (78 Roman) – Nițu (29 Zakaric), Ivan, Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă.

Arbitri: Marcel Bârsan – Ciprian Danșa, Marius Nicoară.

 

Politica