miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Managerul Spitalului Județean de Urgență va fi ales de medici

Medicii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu se vor întâlni astăzi pentru a stabili noul manager al unității medicale. Aceștia vor face propuneri, care urmează să fie supuse votului, scrie igj.ro

Urmează ca și actualul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență, Dumitru Vienescu, să demisioneze, în cazul în care se va găsi un înlocuitor.

„Urmează să decid luni ce o să fac. Acum o să pun mai multe lucruri la punct și apoi o să văd ce am de făcut. Eu nu țin la această funcție. Eu nu țin la această funcție. O să văd ce se dorește de către colectivul medical și în funcție de decizia lor o să mă supun deciziei medicilor“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un val de demisii au fost înregistrate săptămâna trecută. După ce a fost anunțată, în ședința Consiliului Județean Gorj, demisia președintelui Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Valentin Popa, și a reprezentantului Consiliului Județean, Daniela Stricescu, în același organism, au urmat demisiile și altor directori. Este vorba de Madi Huzu, directorul medical, și Ion Borhină, directorul de îngrijiri medicale.

Politica