joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pițurcă a făcut curățenie și o atacă pe Sepsi cu ce i-a mai rămas!

Antrenorul Universității Craiova a anunțat că va schimba liniile pentru înfruntarea de la Sfântul Gheorge.

Victor Pițurcă nu este adeptul teoriei potrivit căreia echipa învingătoare nu se schimbă. Cel puțin asta rezultă din avancronica pe care a făcut-o jocului cu Sepsi, programat sâmbătă, de la ora 17:30: „Nu pot să introduc aceeași echipă din meciul cu Hermannstadt. Avem un lot numeros, avem meciuri unul după altul. La acest meci voi introduce câțiva jucători proaspeți, iar pe ceilalți să îi trimit în teren la meciul cu Botoșani. Ivan și Mihăilă revin, sunt buni de joc”.

După ce Leo Grozavu a lansat scenariul potrivit căruia Sebi Colțescu i-a decimat echipa înaintea meciului cu Universitatea fiindcă e arbitru craiovean, Piți a răspuns: „Am văzut declarația lui Leo. El trebuie să își pregătească jucătorii și să nu mai ia cartonașe așa de ușor. Nu ne batem cu Sepsi pentru primul loc, ci cu Viitorul. Leo Grozavu să facă recomandări la comisia de arbitri. Noi nu avem nici o legătură. Noi am pierdut 6-8 puncte și pe mâna arbitrilor în ultimele meciuri. Am avut ghinion probabil că nu au văzut ei. Aceste declarații pot influența conducătorul partidei. Mi-aș fi dorit ca Sepsi să aibă acei jucători în teren. Leo Grozavu era supărat după acel joc. Are și el dreptate în felul lui, când cunoști că Universitatea joacă la Sepsi și pui un arbitru din Craiova”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pigliacelli a fost expediat la echipa a doua, a anunțat antrenorul Craiovei: „Pigliacelli nu are nici o ruptură cu antrenorul., Am considerat că nu e în formă. Nu mă interesează de un jucător, mă interesează de echipă. Pigliacelli este la echipa a doua”. În vreme ce Martic și Cosic sunt indisponibili pentru jocul cu Sepsi: Nu mă interesează când expiră contractele. Cine se pregătește cel mai bine, intră în echipă și dacă joacă, va juca în continuare. Martic, ultima dată, trebuia să fie titular, la Târgoviște și, din păcate, s-a accidentat. A început să facă antrenamente normal. Are doi jucători pe postul lui. Trebuie să lupte. Nu are importanță că el termină contractul în vară. Dacă e mai bun, joacă. Cosic are o problemă la umăr. Îl are imobilizat, dar lejer. La începutul săptămânii viitoare se va pregăti normal”.

Partida Sepsi Sf Gheorghe – Universitatea Craiova e programată sâmbătă, de la ora 17:30, în cadrul etapei 18 din Liga 1.

Politica