vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Târgul de Crăciun, deschis pe 1 decembrie

Anul acesta sărbătorile de iarnă vor avea loc într-o nouă locație la Slatina, mult mai mare și mai atractivă, în Parcul „Tineretului”, unde va fi amenajată o zonă gastronomică cu specialități culinare de sezon, căsuța lui Moș Crăciun și ieslea care redă scena Nașterii Domnului.

Odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, pe 1 Decembrie, la ora 18:00, va fi pornit și iluminatul de sărbători al municipiului Slatina, scrie olt-alert.ro
În fiecare zi, timp de aproape o lună, vizitatorii Târgului de Crăciun se pot bucura de spectacole muzicale susținute de mari artiști și formații renumite, printre care se vor număra Monica Anghel, Nicola, Paul Ciprian Surugiu (Fuego), Dinu Iancu Sălăjanu, Iuliana Beregoi, JO (Ioana Anuța), Călin Merca & Emil Floare, trupa Alb&Negru, precum formații și ansambluri locale.

În zona gastronomică va fi o varietate de produse tradiționale și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, iar la căsuța lui Moș Crăciun micuții îl pot întâlni chiar pe Moș Crăciun și elfii acestuia. Tot aici va avea loc și o campanie umanitară adresată copiilor cu nevoi speciale din municipiul Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica