miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Directorul SCJU, demis cu un mail fals. A depus plângere la Poliție

Directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Craiova, doctorul Eugen Georgescu, s-a trezit săptămâna trecută fără funcție. Cineva a trimis la Ministerul Sănătății o cerere de demisie întocmită în fals în numele său.
Așa se face că, deși devenise director plin al spitalului, prin concurs, Eugen Georgescu ar fi acum interimar, numit după ce a mers la București să explice situația, după cum au precizat sursele Jurnalul Olteniei.
Georgescu a făcut plângere la Poliție.
„La data de 15 noiembrie a.c., managerul unui spital din Craiova a sesizat faptul că, în cursul zilei respective, pe faxul unității medicale a primit un ordin, prin care i se comunica faptul că i-a încetat contractul de management, ca urmare a unei cereri de demisie, întocmită însă, în fals, în numele său.
In cauza, politistii au demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, urmând ca, la finalizarea acestora, dosarul penal sa fie înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”, potrivit IPJ Dolj.

Directorul spitalului a menționat că nu vrea să comenteze situația până la finalizarea anchetei.

Politica