vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ion Cupă, repus în drepturi

Deputatul Ion Cupă rămâne preşedinte ALDE Dolj. Curtea de Etică și Arbitraj a partidului a soluționat miercuri contestația pe care deputatul a formulat-o la Hotârărea adoptată de Biroul Executiv al ALDE privind radierea sa din registrul membrilor de partid.

Ion Cupă fusese exclus din partid la mijlocul lunii septembrie, de atunci deputatul anunţând depunerea unei contestaţii la decizia pe care a considerat-o „profund nestatutară”.

Astăzi a fost termenul de soluţionare şi am fost repus în drepturi, atât în funcţia de preşedinte al ALDE Dolj cât şi în cea de vicepreşedinte naţional al partidului. Ştiţi, am depus contestaţie imediat după acea decizie. Cauza mea a fost disjunsă, după ce, în octombrie, am decis reafilierea mea la grupul parlamentar ALDE de la Camera Deptaţilor, decizia mea ducând la refacerea grupului”, ne-a declarat deputatul Ion Cupă, preşedinte ALDE Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii organizaţiei judeţene a partidului au ţinut să aducă „mulțumiri președintelui interimar ICĂ CALOTĂ pentru modul în care a reusit, în această perioadă de tensiuni si presiuni, cu echilibru și răbdare să țină membrii ALDE Dolj împreună, evitând dezintegrarea organizației.
Domnul Calotă va rămâne pe mai departe prietenul organizației doljene a ALDE”.

Politica