joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căprioară, lovită de mașină pe un drum din satul Murgești

O căprioară a fost grav lovită de o mașină. Animalul se afla pe un drum din satul Murgești, județul Gorj. În urma impactului, aceasta nu s-a mai putut ridica și a fost nevoie ca un paznic de vânătoare să stea lângă ea până la sosirea specialiștilor veterinari.

Poliția a chemat la locul accidentului un echipaj al DSV. Căprioara a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la un cabinet veterinar pentru mai multe investigații.

A fost un accident rutier pe raza localității Murgești. A fost ridicată o căprioară, dusă la un cabinet veterinar din Turceni, s-a făcut o primă consultație, se pare că nu ar fi probleme. Pentru mai multe investigații, a fost trimisă către un cabinet veterinar din Târgu Jiu, pentru a observa dacă există leziuni interne. Nu există fracturi, eventual leziuni interne dacă se găsesc. Ulterior va fi eliberată. Probabil că în urma impactului a rămas un pic amorțită, nu a mai putut să fugă. Paznicul de vânătoare, până a ajuns medicul nostru zonal, chiar ținea de ea să nu fugă, să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat Robert Spînu, directorul adjunct al DSVSA Gorj, pentru Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica