joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM. Vremea se schimbă radical

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe două săptămâni. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 1 decembrie 2019.

OLTENIA       

Temperaturile maxime vor scădea de la o medie de 15…16 grade, la începutul intervalului, spre valori în jurul a 6 grade în data 23 noiembrie, apoi vor crește ușor de la o zi la alta, urmând ca până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză să se înregistreze, în medie, 12 grade la scară regională. Parcursul minimelor va fi similar cu cel al maximelor, urmând ca acestea să scadă de la o medie de 9…10 grade în intervalul 18 – 21 noiembrie, spre medii în jurul a 2 grade în data de 23 noiembrie, pentru ca ulterior să crească ușor, spre 3…4 grade.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în intervalul 18 – 28 noiembrie.

LA MUNTE   

Temperaturile diurne vor scădea spre valori în jurul unei medii de 2 grade în data de 22 noiembrie, pornind de la 9…10 grade în primele zile ale intervalului. Apoi, variațiile de la o zi la alta vor fi în general nesemnificative și se vor înregistra temperaturi maxime de 3…4 grade. În intervalul 18 – 21 noiembrie se vor înregistra temperaturi minime cuprinse, în medie, între 2 și 4 grade, apoi este estimată o răcire spre -4 grade, urmată de o ușoară încălzire, spre sfârșitul intervalului.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în intervalul 18 – 22 noiembrie, apoi în intervalul 24 – 30 noiembrie.

Politica