joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

02.02.2020. Atunci spune Lara Fabian că vine în Craiova

Într-un mesaj publicat pe pagina de facebook, artista Lara Fabian, cea care i-a pacalit de două ori pe craioveni să cumpere bilete la concerte care nu s-au mai ţinut, anunţă că spectacolul ce urma să aibă loc pe 17 noiembrie la Craiova a fost reprogramat pentru 2 februarie 2020. 

„Thanks for all your messages and kind words …. Some news on your postponed shows from this week: Craoiva has been rescheduled to Feb 2nd 2020
Bucharest the 3rd Feb. (due to availability this will now be one show, please contact Eventim to exchange your tickets by Jan 10th)
Again apologies for the inconvenience and Im really looking forward to seeing you all there….
Love” – este mesajul publicat pe pagina de facebook a artistei. 

Reamintim că artista trebuia să concerteze, duminică seara, în Craiova, dar nu a mai ajuns invocând motive de sănătate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fel a făcut şi în urmă cu doi ani. În 2017 a anulat concertul pe care trebuia să îl susţină în Bănie şi pentru care mulţi au plătit, concert pe care în decembrie 2016 îl amânase.

Reprezentanţii Operei Române Craiova, cei care au organizat spectacolul, au precizat duminică: „În această dimineață am avut semnale despre o posibilă indisponibilitate fizică a Larei Fabian. Din nefericire, de curând am aflat că nu poate fi prezentă la Craiova și nici la spectacolele programate la București”.

Mesajul Larei Fabian pentru fani: „Dragii mei, cu cea mai mare tristețe vă anunț că sunt nevoită să anulez spectacolele din această săptămână. În acest moment sunt total incapabilă să fiu pe scenă, aceasta fiind și recomandarea doctorului. Regret sincer ce se întâmplă și știu că acest lucru va cauza durere și probleme multora dintre voi. Îmi cer iertare din adâncul sufletului pentru toate neplăcerile create.
Promit să mă revanșez. A voastră, Lara”.

Dacă în 2017 evenimentul era organizat de un privat şi mulţi dintre cei care au cumpărat bilete au spus adio banilor pentru că nu au reuşit să îi recupereze nici până acum, de data aceasta, reprezentanţii Operei Române Craiova au declarat că toţi cei care au cumpărat bilete îşi pot cere banii înapoi, sau le pot păstra pentru data la care ar urma să aibă loc concertul. Conducerea Operei Române Craiova aşteaptă o informare oficială de la reprezentanţii artistei, cu privire la reprogramarea spectacolului, solicitându-le acestora, în scris, transmiterea unui răspuns până la data de 1 decembrie.

Politica