joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorina Săcărin, fetiţa adoptată în SUA a trimis un mesaj către foştii îngrijitori din România

Sorina, fata crescută în Baia de Aramă şi adoptată de un cuplu de români stabiliţi în America, a înregistrat un mesaj video pentru asistenţii maternali care au crescut-o, în care le mulţumeşte, le spune cum este în noua familie, dar lansează şi un avertisment, scrie adevarul.ro

Filmuleţul a fost postat pe contul său de Facebook de jurnalista Ioana Dogioiu, însoţit de comentariul: „M-aţi întrebat ce mai face Sorina. Foarte bine! Dar are o mare temere şi o mare rugăminte“.

Sorina li se adresează celor care au crescut-o cu „doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămât“, transmiţându-le următorul mesaj: „Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt, Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine. Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, spune fata în filmuleţul mai scurt de un minut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Familia de asistenţi maternali din Baia de Aramă care a crescut-o pe copilă continuă în România lupta în instanţă pentru anularea adopţiei, susţinând că îşi doresc să o adopte pe copilă, deşi la dosar există mai multe dovezi că de-a lungul anilor, în timpul în care pentru Sorina se căutau părinţi, au refuzat acest lucru.

Politica