joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjeancă împușcată în Italia de un vecin

O gorjeancă de 55 de ani a fost ucisă, miercuri, după ce a fost împușcată de vecinul italian, un bărbat de 69 de ani. Italianul și-a împușcat și soția, apoi s-a sinucis, relatează rotalianul.ro.

Tragedie de nedescris în localitatea italiană Cerignola din provincia Foggia unde în cursul dimineții de miercuri, 13 noiembrie 2019, un bărbat italian și-a împușcat vecina de casă, o gorjeanăcă originară din localitateaa Curtișoara, precum și soția, apoi s-a sinucis. Femeia româncă a murit în urma rănilor suferite, în timp ce soția bărbatului se află în stare critică la spital, scrie igj.ro

Luminița Brocan, în vârstă de 55 de ani, originară din Curtișoara, județul Gorj, muncea în Italia de mai mulți ani și locuia într-o casă situată în zona agricolă „Posta Aucello”, în afara localității Cerignola. Aceasta era învecinată cu casa a doi soți italieni, Francesco Ciuffreda – 69 de ani și Giuseppina Pantone – 65 de ani. Potrivit unor surse locale, cele două femei erau prietene, iar în această dimineață conaționala noastră se afla în casa vecinei sale când, din motive necunoscute încă, a fost împușcată mortal de soțul acesteia, Francesco. Bărbatul și-a împușcat de asemenea și soția care a rămas grav rănită, dar nu a decedat, apoi și-a luat viața.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu este clar încă dacă mai întâi a fost împușcată Luminița sau Giuseppina, dar unele surse locale susțin că bărbatul italian și-ar fi împușcat întâi soția, apoi a împușcat-o pe românca noastră care ar fi intervenit pentru a o apăra pe femeie. Tragedia se pare că a fost descoperită de fiul soților italieni care a alertat autoritățile și a transportat-o pe mama sa la spitalul Tatarella din Cerignola, de unde a fost transferată apoi cu elicopterul la spitalul din San Giovanni Rotondo.

Nu s-a găsit până în acest moment vreun bilet de adio din partea bărbatului și nu rezultă ca în familia acestuia sau cu vecinii săi să fi existat divergențe, mai relatează presa locală.

foto: igj.ro

Politica