miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu două victime

Un minor de 14 ani şi o tânără au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în Slatioara.

Potrivit Poliţiei, o tânără de 29 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 677, pe raza comunei Slătioara, din direcţia Pleşoiu către Salcia, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus regulamentar de un bărbat, din judeţul Argeş. Conducătorii celor trei autoturisme implicate în eveniment au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ“, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

În urma accidentului au avut nevoie de îngrijiri medicale trei persoane. Este vorba despre un minor, în vârstă de 14 ani, din localitatea Ungheni, judeţul Argeş, cu atac de panică, fără urme vizibile de traumă, o femeie, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Pleşoiu, cu traumatism cervical şi un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Pleşoiu, cu excoriaţii la membrul superior drept. Minorul şi femeia au fost transportaţi la UPU Slatina.

Politica