vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

520 de locuri de muncă, pentru mehedinţeni

Şomerii mehedinţeni sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) să se angajeze. În această perioadă sunt disponibile aproximativ 520 locuri de munca vacante, din care 20 sunt pentru cei cu studii superioare.

Aceste oferte sunt solicitate de către angajatorii participanţi la bursa locurilor de muncă din octombrie, precizează reprezentanţii AJOFM.

Locurile de muncă sunt disponibile în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, confecţii/textile, comerţ, restaurante, alimentaţie publică, transporturi, construcţii, diverse activităţi de prestări servicii, într-o gamî foarte diversificata de meserii.Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în domeniul construcţiilor, restaurante, industria prelucrătoare, confecţii/textile şi comerţ”, conform AJOFM Mehedinţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii instituţiei mai arată că, în vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de formare profesională în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, în această perioadă se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare in meseriile de brutar, ospatar si dulgher.

Orice şomer înregistrat în bazele de date ale AJOFM Mehedinti se poate înscrie la unul din cursurile menţionate mai sus, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, telefon 0252/319029, e-mail: [email protected]”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinţi.

Politica