vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovencele și-au îndeplinit obiectivul pe termen scurt: două din două

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, a reușit ce-a de-a doua victorie la rând în Liga Florilor. Oltencele s-au impus la limită în fața celor de la U Cluj și au reușit să-și îndeplinească obiectivul stabilit pe termen scurt: câștigarea partidelor cu Slatina și Cluj.

Trupa din Bănie s-a impus în fața ardelencelor, scor 23-22, după o partidă ce părea simplă în debut. Lucrurile nu au stat chiar așa, iar la pauză cele două formații erau la egalitate, 12-12. Repriza secundă a fost ceva mai bună pentru elevele lui Burcea, însă doar din punct de vedere al rezultatului. Gazdele au avut de multe ori superioritate numerică, însă cu greu au profitat de ea.

Pentru SCM Craiova au evoluat: Curmenț, Dhzukeva, Chetraru – Țicu 8, Trifunovic 4, Orșivschi 3, Colac 3, Zamfir 3, Klikovac 2, Vizitiu, Ion, Cace.

Policlinica Buna Vestire Craiova

U Cluj: Tăgean, Prodan – Lazăr 8, Araujo 4, Boian 3, Moraru 2, Chintoan 2, Preda 2, Dindiligan 1, Tamaș, Gandulfo.

Antrenorul secund al Craiovei, Costin Dumitrescu, s-a arătat mulțumit de rezultat. Chiar dacă se aștepta la un scor mai categoric, tehnicianul a fost mândru că handbalistele au reușit să învingă, chiar și cu problemele de lot.

„Victorie cu mari emoții pe final de joc. În loc să gestionăm cum trebuie cele cinci goluri avans, pe care le-am avut, le-am lăsat să se apropie la un gol. Jucătoarele merită cuvinte de laudă pentru cum au luptat. Este al doilea joc în patru zile și cu 7, 8 jucătoare de câmp este foarte greu să evoluezi”, a spus Costin Dumitrescu la finalul partidei.

Politica