marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Depistat la volan cu o alcoolemie de 1,05 și fără permis

Polițiștii gorjeni au depistat un bărbat în timp ce conducea cu o concentrație de 1,05 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul are 56 de ani, este din comuna Dănciulești și conducea o autoutilitară pe o stradă din Târgu Jiu.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Târgu Jiu au identificat în trafic un bărbat de 56 de ani, din comuna Dănciulești, în timp ce conducea o autoutilitară pe o strada Nicolae Titulescu din localitate, având o concentrație de 1,05 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat și dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica