miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mitriță: ”Eu de-aia am plecat de la echipă, nu mai aveam loc de Mihăilă!”

După 4-1 cu Dinamo, oltenii au început să se flateze între ei. Mitriță pe Mihăilă, care, la rândul său, i-a întors complimentul.

Mai în glumă, mai în serios, Mitriță a zis despre Mihăilă: ”Este un jucător foarte bun. De aceea am și plecat eu de la echipă, nu mai aveam loc de Mihăilă. Sunt foarte bucuros că a marcat. Cred că are un viitor strălucit dacă va continua pe acest drum”

Valentin Mihăilă a spus: „Am vorbit mult și cu Mister despre aceste acțiuni ale mele, am vorbit și cu Mitriță, e prietenul meu. M-a învățat unele trucuri. Am accelerat când trebuia, l-am văzut pe Nistor că venea în fața mea, am văzut spațiul și am înscris. Mă așteptam la acest scor, am intrat foarte montați. Ne dorim foarte mult să aducem un trofeu la Craiova, chit că este cupa, chit că e campionatul. În primul rând trebuie să intrăm în play-off. Înainte de meci ne-a transmis să facem ceea ce facem la antrenamente, și ne-a zis că atitudinea va face diferența în acest meci”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După meci, Andrei Ivan avea regretul că nu a reușit hattrick-ul: ”Îmi pare rău de un singur lucru: era primul hattrick din carieră dacă marcam și golul trei!  M-am simțit foarte bine azi. La pauză am și dansat cu Ioniță, avem noi ritualul nostru când unul dintre noi marchează. Sper s-o ținem tot așa”.

Politica