vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova explozivă! Armata lui Pițurcă a măturat pe jos cu câinii roșii!

Pițurcă a pus rotițele în mișcare, iar alb-albaștrii au obținut cea mai concludentă victorie contra lui Dinamo București din ultima perioadă.

Universitatea Craiova – Dinamo 4-1 (3-0)

Au marcat: Ivanov 20, Ivan 31, 45+2, Mihăilă 86 / Nistor 57

Policlinica Buna Vestire Craiova

Stadion: Municipal (Severin), spectatori: 12.324

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (73 Martic), Tiago Ferreira, Acka, Bancu – Ivanov, Cicâldău, Cosic (82 Qaka) – Bărbuț (79 Zakaric), Ivan, Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă

Dinamo: Piscitelli – Ciobotariu, Puljic, Popescu, Moura – Mrzljak (36 Montini), Filip – Brito (65 Popa), Nistor, Moldoveanu (88 Corbu) – Perovic. Antrenor: Dusan Uhrin

Arbitri: M Avram, V Urzică, M. Orbuleț

După o groază de meciuri în care n-a dat randament, Pițurcă s-a încăpățânat să-l mențină pe Andrei Ivan în centrul liniei de atac. De această dată i-a ieșit, nouarul oltenilor reușind dubla după 45 de meciuri la rând fără gol marcat. Partida a început alert, cu un penalty indubitabil la Mihăilă, încă din minutul 2, neacordat de Avram. S-a făcut repede 1-1 la greșeli de arbitraj, când brigada a scos din poartă reușita lui Moldoveanu. A fost declick-ul pentru gazde.

Ivanov a finalizat din plonjon un contra-atac exploziv, purtat de dreapta de Bărbuț. Era minutul 20, iar Craiova avea 1-0. A ieșit la rampă Ivan, ce a profitat de două gafe successive din apărarea câinilor și l-a executat pe Piscitelli. În finalul reprizei a ales lobul pentru 3-0.

Actul secund a început cu o altă eroare, de această dată a lui Vlădoiu, care a încercat să dribleze în preajma careului, a pierdut mingea, iar Nistor a marcat, în cele din urmă, doar pentru onoarea câinilor. Mihăilă a închis tabela cu cel mai spectaculos gol: minge preluată în bandă, de la centru, și trimisă perfect, pe colț, pentru 4-1. Victorie la fel de categorică precum o arată scorul, iar oltenii sunt pe 3, la trei lungimi distanță de liderul CFR Cluj. Și,mai important, trupa lui Piți și-a intrat în ritm. De două meciuri dă câte 4, fie că întâlnește Voluntari, fie Dinamo.

Politica