vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Valerică Găman, pe lista scurtă a lui Victor Pițurcă!

Fostul internațional ar veni în Bănie din postura de jucător liber de contract.

Managerul Universității Craiova a identificat călcâiul lui Ahile de la formația pe care o conduce: axul central al apărării. Acka a gafat în vreo două rânduri, Kelic se luptă cu accidentările, Tiago Ferreira a frecat mai mult banca, în timp ce Cosic a fost utilizat la închidere. Până acum, doar Bălașa este punct fix în centrul defensivei.

Dorința lui Pițurcă de a întări defensiva a fost confirmată și de fostul impresar Ioan Becali: „Piţurcă mi-a spus de ce jucători are nevoie, în special de doi fundaşi centrali”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru a rezolva problema, Victor Pițurcă l-a contactat deja pe Valerică Găman, 30 de ani. Tatonările cu fundașul craiovean, fost la națională, durează de ceva timp. Însă acum s-a găsit portița prin care acesta poate fi repatriat din postură de jucător liber de contract.

Găman mai are înțelegere cu Al Shabab până în iarnă, când devine jucător liber de contract și poate fi înregimentat gratis în armata alb-albastră a lui Victor Pițurcă. Singura problemă a jucătorului o constituie pregătirea fizică, având în vedere că în luna mai a jucat ultimul meci oficial. Rezolvabilă, având în vedere că ar face toată pregătirea de iarnă în condiții spartane, sub comanda lui Pițurcă.

Valerică Găman ar reveni în Bănie după 8 ani. El a evoluat la Craiova lui Adrian Mititelu până în 2011, când a plecat la Dinamo alături de Ștefan Bărboianu. Fundașul craiovean are 15 prezențe sub tricolor, a evoluat în trecut pentru Dinamo, FCSB și în prima ligă din Turcia, la Karabukspor.

Politica