vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Proprietarii de la Craiova trebuie să facă eforturi pentru a-l ține pe Pițurcă!”

Un apropiat al managerului CSU Craiova anunță investiții de 1-2 milioane de euro în echipă.

Două puncte în ultimele 3 meciuri și un singur gol marcat, contra-performanțe care l-au pus pe gânduri pe Victor Pițurcă. El s-a destăinuit prietenului Ioan Becali, care a făcut totul public la Realitatea TV: „Piţurcă mi-a spus de ce jucători are nevoie, în special de doi fundaşi centrali”.
Ioan Becali anunță investiții masive în Bănie: „La Craiova cred că are 15-16.000 de euro. Dar el nu s-a dus la Craiova pentru bani. S-a dus ca să reintre în circuit, să nu stea degeaba. La Craiova, dacă nu vor înțelege că din iarnă şi din vara viitoare au nevoie de investiţii, de jucători pe care îi vrea el… trebuie să dea 1-2 milioane de euro pe nişte jucători din divizia B din Franţa, Italia”.
Drept urmare îi cere patronului Rotaru să bage serios mâna în buzunar: „Proprietarii de la Craiova trebuie să facă eforturi pentru a-l ţine pe Piţurcă acolo. Piţurcă, dacă nu se califică în primele trei, pleacă singur de la Craiova. Anul ăsta e greu, dar anul următor are nevoie de întăriri şi apoi poate să spună ’mă bat pentru primele două locuri’”.
Becali a mărturisit că l-a propus pe Pițurcă la Levski Sofia: „Primul antrenor pe care l-am propus la Levski Sofia – şi proprietarii sunt nişte oameni bogaţi rău de tot – a fost Piţurcă. Au spus «Pe Piţurcă o să-l luăm când avem echipă de cupe europene, trebuie să ajungem acolo, să luăm o cupă, un campionat». Şi ştiau că, dacă vine Piţurcă, vine pe bani mulţi, 40-50.000 de euro pe lună”.

Politica