sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căţelul Bobiţă şi poliţistul Teacă

„Nu numai cățelul poate fi fidel omului ci şi invers”. Asta spune un poliţist slătinean care a avut grijă de un căţel rămas în stradă după ce stăpânul lui a leşinat şi a fost preluat de ambulanţă.

Unui slătinean i s-a făcut rău în zona Lidl – Steaua din Slatina. Medicii chemaţi la faţa locului au constatat că bărbatul consumase băuturi alcoolice şi au decis să îl ia la spital pentru investigaţii amănunţite. Au plecat cu salvarea. În urma lor, neclintit, a rămas Bobiţă, căţelul slătineanului care a leşinat. În acelaşi loc a fost găsit de poliţistul Viorel Teacă, după ce acesta s-a întors de la UPU Slatina, unde stăpânul căţelului a fost dus. Poliţistul Teacă a avut grijă de căţelul Bobiţă până ce stăpâna s-a întors acasă, femeia fiind plecată din localitate.

„Cățel rămas în stradă după ce stăpânul a leșinat și a fost preluat de ambulanță, zona Lidl-Steaua, Slatina -Olt!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu toate că am ajuns foarte repede la fața locului de la recepționarea prin stație a mesajului dispecerului: „Persoană inconștientă”, noi având singurul echipaj de poliție din țară dotat cu Defibrilator, ambulanța era deja acolo, Slavă Domnului!
După ce am ajutat la transportarea pacientului la UPU Slatina, ne-am întors și l-am luat și pe Bobiță!
Împreună cu Bobiță am așteptat stăpâna care a venit de la Rm. Vâlcea într-un târziu și i-am arătat lui Bobiță că nu numai cățelul poate fi fidel omului ci și invers!
Prin modul lui Bobiță de a se comporta, am rămas profund impresionat, ala că i-am promis că ne întoarcem după el și am făcut-o!
Noapte liniștită Bobiță! Noapte liniștită tuturor!
Și nu uitați: întotdeauna există speranță!
Fiți mai buni unii cu alții!
P.S. pentru un cățel nu contează dacă ești bogat sau sărac, el te iubește necondiționat”, a scris, pe facebook, poliţistul Viorel Teacă.

Politica