vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primul nume care cade de pe lista de miniștri PNL

Liberalii taie un nume dintre variantele de miniștri ai Sănătății, după ce USR i-a avertizat că nu va vota Guvernul PNL dacă acesta va fi ministru.

Este vorba de Horațiu Suciu, în cazul căruia Dan Barna și-a exprimat rezervele, invocând probleme de integritate, scrie hotnews.ro

Întrebat despre această situație punctual, Ludovic Orban a spus că va ține cont de toate obiecțiile partenerilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Avem mai mulți candidați. Vom ține cont de toate părerile exprimate de toți partenerii noștri”, a spus el.

Potrivit unor surse liberale, în aceste condiții, favorit pentru Sănătate este medicul chirurg Victor Costache. Între variantele de la Sănătate figura și Vasile Rîmbu.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat marți seara că sunt persoane pe lista de potențiali miniștri propuși pentru a face parte din Guvernul Orban care au probleme de integritate și că decizia privind susținerea pentru viitorul Executiv depinde de lista propusă de premierul desemnat.

El a refuzat să spună la ce probleme de integritate se referă. ”Dacă v-aș spune, ar fi clar domeniul și nu mi se pare fair, pentru că mi-a spus că oricum nu crede că o nominalizează. Dacă o nominalizează, nu vom vota persoana respectivă, asta am transmis. Va fi un subiect delicat, pentru că nu vom vota în comisie. Decizia finală depinde de lista miniștrilor, asta nu a fost o figură de stil”, a adăugat el.

Politica