vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gata cu așteptarea gorjenilor! S-au pus în vânzare biletele pentru inaugurarea noului stadion

După o serie de amânări, noul stadion din Târgu Jiu va fi inaugurat. Biletele pentru primul meci ce se va juca pe noua arenă au fost puse în vânzare de luni, iar gorjenii încă mai au timp să-și găsească un loc în tribunele noii arene. Prima partidă ce va avea loc pe „bijuteria” Gorjului va fi una demonstrativă, între gloriile Pandurilor și gloriile naționalei României. Cei care își vor cumpăra un tichet la acest eveniment vor avea posibilitatea să vadă și meciul de Liga a doua dintre Pandurii Târgu Jiu și Universitatea Cluj.
„Se pot procura biletele pentru meciul de inaugurare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu. Evenimentul va avea loc vineri 25 octombrie, şi va include un joc demonstrativ de old boys dintre foste glorii ale echipei Pandurii şi foste glorii ale echipei naţionale, precum şi meciul oficial dintre Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj din etapa a 14-a a Ligii a doua Casa Pariurilor”, se arată pe panduriics.ro.
„Tichetele de acces sunt valabile la toate evenimentele de vineri, care includ tăierea panglicii inaugurale programată la ora 14.00, meciul de old boys dintre o selecţionată a foştilor jucători ai echipei Pandurii şi o selecţionată a foştilor jucători ai echipei naţionale a României, programat cu începere de la ora 15.00 şi la meciul oficial din Liga a doua susţinut de Pandurii Târgu Jiu în compania formaţiei Universitatea Cluj, programat cu începere de la ora 18.00. Biletele pot fi găsite până în ziua meciului. Casa de unde pot fi achiziţionate este amplasată în faţa Primăriei Târgu Jiu, în clădirea Stadionului Municipal, sub pasarela de acces în stadion”, se arată în comunicatul oficial al clubului Pandurii Târgu Jiu.
Prețul biletelor: 15 lei la peluze, 25 de lei Tribuna I-a, 25 de lei Tribuna a II-a.

Politica