joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O femeie și-a ucis copilul nou născut

O femeie în vârstă de 37 de ani, din Brezoi, și-a ucis copilul nou născut. Se pare că femeia ar fi născut acasă, și-ar fi sufocat pruncul și l-ar fi lăsat să moară într-o găleată. Mai mult decât atât, aceasta a plecat la plimbare prin oraș și a leșinat pe stradă. Acest fapt a condus-o la spital, iar medicii au constatat că ea avea hemoragie după ce născuse, având încă placenta în ea. În lipsa copilului, cadrele medicale au sunat la poliție.
„La data de 18 octombrie 2019 polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi, jud. Vâlcea, au fost sesizaţi telefonic de către un doctor cu privire la faptul că, la o unitate spitalicească s-a prezentat o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de retracţie de placentă, fiind trimisă în regim de urgenţă la o unitate spitalicească din jud. Vâlcea unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, constatându-se starea de lăuzie.
În lipsa nou-născutului au fost efectuate verificări pe raza oraşului Brezoi, jud. Vâlcea stabilindu-se că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament, care aparţine concubinului său, plecat la muncă în străinătate. S-a pătruns în apartament, iar în baie, sub mai multe obiecte de vestimentație a fost descoperit un recipient din plastic, tip găleată, iar în interiorul recipientului a fost descoperit cadavrul unui nou născut de sex masculin”, a transmis IPJ Vâlcea.
În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală, continuându-se cercetările sub îndrumarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârșită de către mamă.

Politica