joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A provocat un accident teribil și a fugit acasă

Un bărbat de 30 de ani a fost protagonistul unui accident grav pe strada Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea. Se pare că șoferul a condus cu viteză, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de iluminat public și autoturismele parcate. Stâlpul izbit de mașină a căzut pe un alt autoturism.
Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, dar polițiștii l-au găsit la domiciliu. Acesta a fost adus la locul accidentului, iar apoi transportat la spital pentru a i se lua probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Potrivit oamenilor legii, bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, de asemenea a refuzat recoltarea de probe biologice. Pe numele bărbatului de 30 de ani a fost întocmit un dosar pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat, refuzul de la prelevare mostre biologice, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă. În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pe 24 de ore, a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Vâlcea.

Foto: gazetavalceana

Politica