vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit după ce l-a lovit ambulanța

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Novaci, în timp ce se afla pe bicicletă, a fost lovit de o ambulanță. În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a constatat că la volanul automobilului se afla un bărbat de 56 de ani, din orașul Novaci. Se pare că medicii de pe ambulanță i-au acordat primul ajutor persoanei rănite, dar fără rezultat. Accidentul a avut loc pe raza localității Copăcioasa.
Potrivit polițiștilor, biciclistul a fost acroșat cu partea dreaptă față a autospecialei, iar bicicleta nu era semnalizată.
„Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, jud. Gorj, cu privire la faptul că pe D.N. 67, pe raza comunei Scoarța, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat, de 56 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 Scoarţa din direcția judeţului Vâlcea către municipiul Târgu Jiu, a observat în scurt un biciclist, de 30 de ani, din oraşul Novaci, ce era nesemnalizat, acroșându-l cu partea dreaptă față a autospecialei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând ca ulterior să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Gorj.

Foto: radiotargujiu.ro

Politica