miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Apel fals la 112: „Sunt sechestrată”

O tânără din judeţul Ilfov a pus la treabă Poliţia după ce a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată. Apelul a fost unul scurt, iar poliţiştii au căutat-o ore bune. Când au găsit-o, au descoperit că apelul era fals.

Tânăra este din judeţul Ilfov. Ea a sunat la 112 şi a spus că se află într-o maşină, sechestrată, fără să dea alte detalii. Apelul a durat 20 de secunde, iar înainte de întreruperea conexiunii, operatorul STS ar fi auzit-o spunând „Lasă-mă, nebunule, să cobor!“

Poliţiştii au început imediat căutările, iar apelul a fost localizat undeva în zona Piatra-Olt – Balş. Au fost instituite filtre rutiere atât în judeţul Olt cât şi în judeţele vecine. După ore bune de căutări, atât tânăra care a sunat la 112, cât şi bărbatul cu care se afla au fost găsiţi în maşina din care se făcuse apelul, în judeţul Ilfov.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ea ar fi declarat poliţiştilor că apelul a fost o greşeală. Cum în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru lipsire de libertate, procurorii olteni urmează să stabilească ce se întâmplă cu cei doi.

Urmare a apelului primit de IPJ Olt, precizăm că atât persoana care a apelat, cât şi însoţitorul ei au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, urmând ca procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş să dispună măsuri în cadrul dosarului penal”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt

Politica