marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

13 străzi din Strehaia, în modernizare

13 străzi din Strehaia sunt modernizate în această perioadă, cu bani de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. În zona acestor străzi, precipitațiile abundente creau probleme din cauza lipsei canalelor de scurgere. „Acum se fac rigole pluviale pe o distanță de 6 kilometri, ceea ce va pune capăt greutăților întâmpinate de localnici la fiecare ploaie abundentă”, explică reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi.


Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a făcut o vizită la faţa locului.

“Mă bucur să văd cum toate investițiile despre care vorbeam împreună cu domnul primar Ioan Giura, în momentul în care a preluat mandatul, se concretizează, în condițiile în care domnia sa a luat totul de la zero. Nu a avut nici măcar un studiu de fezabilitate făcut în anul 2016 și iată, la trei ani de atunci se reabilitează și se modernizează sistemul de apă și canalizare, infrastructura rutieră în mai multe localități aparținătoare, dar și în oraș unde se lucrează și la reabilitarea Casei de Cultură și în curând se va moderniza și sistemul de iluminat public. Să nu uităm nici despre clădirea Spitalului, și ea fiind beneficiara unui proiect de modernizare.
Aceste obiective sunt în majoritate finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și de Compania Națională de Investiții, cum este cazul Casei de Cultură sau prin fonduri europene.
Sunt investiții se care se bucură locuitorii din Strehaia și care se realizează prin implicarea domnului primar Ioan Giura, pe care l-am susținut și îl susțin cu tot ceea ce are nevoie pentru aceste proiecte”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica