joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vești excelente pentru Pițurcă înaintea duelului cu CFR Cluj!

După ce achiziția lui Goran Zakaric a fost oficializată, antrenorul oltenilor a primit o nouă veste mare la începutul săptămânii.

Cel mai tare meci din acest weekend se va desfășura în Gruia, unde Craiova lui Pițurcă va căuta să pună probleme liderului condus de Dan Petrescu. Pentru acest joc, antrenorul oltenilor îl va putea utiliza în premieră pe Goran Zakaric, într-un trident ofensiv cu Koljic și Mihăilă.
Însă vestea excelentă vine din compartimentul defensiv. Uros Cosic, una dintre victimele gazonului de pe Oblemenco, este apt de joc. Cosic, jucător care a arătat în aparițiile sale că este peste media echipei, se pregătește cot la cot cu ceilalți juveți și ar putea fi soluție pentru Victor Pițurcă. Mai ales că jucătorul este polivalent, putând evolua atât la închidere, cât și pe poziția de fundaș central.
„Sunt bucuros că am ajuns aici, ştiu că este un club important şi vreau să ne îndeplinim obiectivele. A fost un argument în plus venirea lui Victor Piţurcă, fiindcă am auzit lucruri foarte bune despre dânsul”, a spus Cosic după ce a ajuns în Bănie.

Politica