sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mitriță, decisiv în victoria din Insulele Feroe!

Fostul căpitan al CSU Craiova a schimbat soarta jocului cu nordicii.

 

Naționala lui Contra a tremurat din toate balamalele în meciul cu insularii. A fost 0-0 timp de 70 de minute, în vreme ce în prima repriză cea mai mare șansă de gol le-a aparținut gazdelor: cap scos din vinclu de Tătărușanu. De la intrarea lui Alex Mitriță, în minutul 69, terenul s-a înclinat, iar România a reușit să deblocheze apărarea gazdelor prin Pușcaș. A ieșit apoi la rampă Piticul Atomic, cu un euro-gol, după ce a trecut ca prin brânză de apărarea feroezilor și pasă decisivă la reușita lui Keșeru, ce a închis tabela la 3-0.

Sunt fericit pentru victoria echipei, aveam nevoie de cele trei puncte. Sunt fericit pentru gol și pasă de gol. Au fost multe discuții fără rost. După meciul cu Suedia a fost o abordare greșită a mea. Nu contează câți kilometri parcurg, contează să-mi fac treaba cât mai bine pe teren.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Toată lumea își dorește să joace la EURO, pentru asta luptăm. M-am gândit tot timpul că voi fi convocat. Nu a fost un conflict cu domnul Contra, a fost o abordare greșită a mea. Visam să ajung unde sunt acum atunci când eram copil. Eu am un motto: Trebuie să visezi ca să ajungi unde trebuie!„, a declarat Alexandru Mitriță la Pro TV.

Victoria menține România pe 3, în bătălia pentru poziția secundă, ocupată momentan de Suedia, ce asigură participarea la turneul final. Tricolorii depind doar de ei, fiindu-le suficient să-și câștige meciurile directe cu scandinavii din Norvegia și Suedia.

Politica