miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

20 de secunde la 112. A anunţat că este sechestrată. Apelul, fals

UPDATE/ Femeia care a sunat la 112 şi bărbatul cu care se afla au fost găsiţi de poliţişti. Cei doi sunt din judeţul Ilfov. Tânăra de 34 ani a declarat oamenilor legii că ar fi sunat din greşeală. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt sunt cei care vor decide ce se întâmplă cu cei doi.


Alertă la Slatina, după ce o femeie a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată. Apelul a durat 20 de secunde. Femeia nu a apucat să spună nici cine este. Până ca apelul să se întrerupă, operatorul STS ar fi auzit-o spunând „Lasă-mă, nebunule, să cobor!“. Aceleaşi surse spun că apelul ar fi fost localizat în zona Piatra Olt- Balş. Poliţia a instituit filtre în tot judeţul, dar şi în judeţele învecinate.

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaşte numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetăţeni să acorde sprijin poliţiştilor aflaţi în teren”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica