marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Theodor Paleologu: Un dezaxat conduce Filarmonica din Craiova

Profesorul Theodor Paleologu, candidatul PMP la președinția României, a făcut, la Craiova, afirmații dure cu privire directorul „Filarmonicii Oltenia”, referindu-se la declarația de anul trecut a lui Gabriel Zamfir cu privire la mamele care și-au dus copiii la proteste.
„Un mare respect pentru acei jandarmi și măcar un glonț în cap acelor așa-zise mame care au ieșit cu copiii în brațe la proteste deși se știa că nu e un protest pașnic așa cum ar trebui sa fie în democrație”, a scris, atunci, pe facebook, directorul Filarmonicii Oltenia.
Theodor Paleologu spune că Zamfir este o „rușine pentru România”: „Am o lansare de carte astă-seară dar nu mă duc la Filarmonică pentru că eu consider că prezența acestui om în fruntea Filarmonicii este o rușine pentru Filarmonică, o rușine pentru Craiova și o rușine pentru România. Un asemenea dezaxat nu poate conduce o instituție culturală. Este absolut incompetent și felul în care s-a comportat și se comportă în continuare este incalificabil”.

„Zamfir, este simbolul perfect al degradării insituțiilor publice”

Candidatul PMP la prezidențiale a afirmat că Zamfir este exemplul clar că este nevoie de instaurarea meritocrației.
„Unul dintre marile obiective pe care trebuie să le avem în vedere este instaurarea meritocrației în României. Pentru că, de fapt, impostura, incompetența și corupția își dau mâna pentru a distruge această țară, iar sursa răului este partidocrația. Adică regimul partidelor care susțin nulități, incompetenți, psihopați, dezaxați în funcții pentru că sunt mai ușor de manevrat. Iar această persoană, Zamfir, este simbolul perfect al degradării insituțiilor publice. Faptul că a rămas în funcție un asemenea om, după ceea ce a spus anul trecut, este inadmisibil. Chiar sper, pentru orașul dumneavoastră să se încheie această rușine incalificabilă”, a spus Paleologu.
El a continuat: „Mi-a rămas în minte acest domn pentru că a făcut valuri, a fost mare personalitate timp de o jumătate de zi, dar, din păcate, văd că a recăzut în anonimat și s-a uitat, cumva, ce a spus atunci. Cum este posibil ca un asemenea om să conducă o instituție de cultură? Totuși e un oraș de cultură, un oraș minunat care ar fi putut să fie pe bune Capitală Culturală. Are potențial pentru asta”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica