joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Paul Stănescu, „vot masiv de încredere” la Olt

Paul Stănescu rămâne preşedintele PSD Olt şi susţine actuala guvernare. Asta se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei judeţene a partidului, comunicat semnat de preşedintele executiv Marius Oprescu.
Social-democraţii olteni s-au întrunit în Comitetul Executiv judeţean şi au luat unele hotărâri după ce, în spaţiul public, au apărut informaţii cu privire la înlăturarea lui Stănescu de la şefia organizaţiei şi la susţinerea tacită de către acesta a moţiunii de cenzură împotriva guvernului.
„Organizaţia PSD Olt şi parlamentarii noştri susţin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârşit proiectele asumate în faţa electoratului, şi NU votează moţiunea de cenzură. Cu o prezenţă de 153 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Preşedintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri judeţeni şi locali şi preşedinţi de organizaţii, obţinând 152 voturi PENTRU, 1 vot ÎMPOTRIVĂ‚ şi 0 ABŢINERI în vederea continuării mandatului de preşedinte al organizaţiei noastre;
De asemenea, Organizaţia noastră menţionează că, cei care doresc preluarea conducerii PSD Olt, o pot face doar statutar şi democratic şi îi invităm să candideze în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri”, se arată în comunicatul semnat de Marius Oprescu, preşedinte executiv PSD Olt.

Politica