vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Campioana s-a impus în Bănie! SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea 23-27

Campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea, nu a avut emoții prea mari în Sala Polivalentă din Bănie. Vâlcencele au dat de adversare puternice, dar SCM Craiova nu are reușit să țină pasul cu cea mai în formă echipă din Liga Florilor.
SCM Rm. Vâlcea a bifat cea de-a 6-a victorie consecutivă în campionat și s-a instalat pe primul loc în clasament, după ce principala urmăritoare, Corona Brașov, s-a încurcat la Buzău.
Craiova are și motive de bucurie. Căpitanul echipei, Cristina Zamfir, a revenit pe teren. Handbalista era accidentată din noiembrie 2018 și a fost nevoită să suporte două intervenții la umărul drept. Tot în meciul cu Rm. Vâlcea, trupa din Bănie a pierdut și o jucătoare. În minutul 57, muntenegreanca Bobana Klikovac s-a accidentat. Bogdan Burcea mai are și alte handbaliste accidentate în lot: Tătar, Trifunovici, Havronina.
Cea mai mare surpriză a meciului nu a fost rezultatul, ci aportul suporterilor din tribunele Sălii Polivalente. Suporterii vâlceni au făcut spectacol la Craiova acasă, dominând fondul sonor.
Bogdan Burcea s-a bazat pe: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Vizitiu 9, Klikovac 6, Țicu 3, Tudorică 2, Orsivschi 2, Șelaru 1, Zamfir, Nikolic, Colac.
Pentru SCM Râmnicu Vâlcea au evoluat: Batinovic, Dumanska, Ciucă – Ostreballe 5, Glibko 4, Lopez 4, Da Silva 3, Elghaoui 3, Florica 2, Fernandez 2, Badea 2, Liscevic 1, Gonzalez 1, Adespii.

Politica