vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii au oficializat transferul lui Zakaric!

Atacantul bosniac a semnat un contract pe 4 sezoane cu gruparea din Craiova.

CSU Craiova a anunțat cel de-al patrulea transfer din era Pițurcă. După Ivan, Mățel și Cosic, a semnat și Goran Zakaric. Bosniacul a primit cartea verde așa că va putea fi utilizat de Victor Pițurcă de la jocul cu CFR Cluj. Craiovenii au anunțat mutarea pe facebook: „Goran Zakarić a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 4 ani. Titular sezonul trecut la Partizan Belgrad și internațional bosniac, Goran intră în familia alb-albastră”.
Managerul general al grupării oltene declarase deja cu zece zile în urmă: „Zakaric, aşteptăm să primească cartea verde de la FIFA, o să mai dureze o săptămâna, două, deocamdată e şi accidentat, nu foarte grav, dar, de câteva zile, nu face antrenamente cu echipa”.
Evaluat la 1.250.000 euro, Goran Zakaric are un CV bun. În sezonul trecut a marcat de 7 ori pentru Partizan și a furnizat 5 pase de gol. El a venit la gruparea de pe Jiu din postura de jucător liber de contract. Atacantul de 26 de ani, care are o înălțime de 1,87 metri, a debutat în naţionala Bosniei-Herțegovina în 2014 şi a strâns 11 meciuri. Nu a marcat niciodată pentru reprezentativa țării sale.
Campania de achiziții a lui Victor Pițurcă nu se va opri aici. Managerul CSU a anunțat ultima oară când a fost în lumina reflectoarelor televiziunilor că „vor mai veni 3-4 jucători de valoare”.

Politica