sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Debut în forță pentru CFR’43 Turnu Severin

Nou-înființată, unica echipă de futsal din Mehedinți a debutat cu dreptul în Campionatul Național de Juniori U19
În prima etapă a noului sezon din cadrul Seriei a V-a a Campionatului Național de Futsal U19, CFR’43 Turnu Severin s-a impus, luni seara, cu scorul 12-1 în deplasarea de la Metropolitan Ișalnița. Relu Clement (7), Andrei Nohaiu (12, 18, 20, 35), Eugen Toader (14), Alex Crăiașu (16, 29), Petruț Rădulescu (22), Coti Dănoiu (25) și Raul Iorgulescu (27, 33) au marcat pentru echipa antrenată de portughezul Hugo Moutinho, în timp ce Daniel Ion a înscris, în minutul 8, pentru formația pregătită de Remus Badea.
„A fost primul nostru joc oficial și sunt foarte mulțumit că am debutat cu dreptul, dar în special de faptul că băieții au respectat ceea ce le-am cerut, atât la antrenamente, cât și înainte de joc, la vestiar. Muncim de 2 luni împreună și am început să mai legăm relațiile de joc. Mai avem însă de lucrat la omogenitate. Sincer, aveam încredere în băieți că vor câștiga, dar nu mă așteptam să ne impunem la un scor așa mare. Trebuie să rămânem însă realiști, să nu fim prea euforici după acest succes la scor, fiindcă ne așteaptă meciuri mult mai grele”, a declarat Moutinho.
Etapa viitoare, CFR’43 va juca, tot în deplasare, cu Forța Oltenia Craiova, urmând ca pe data de 20 octombrie să dispute, cu CSJ Știința U Craiova, primul meci în calitate de gazdă, în Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin.
În prima etapă, CFR a mizat pe: Cătălin Napu, Eduard Lupu – Coti Dănoiu (cpt), Relu Clement, Eugen Toader, Andrei Nohaiu, Andrei Schinteie, Alex Crăiașu, Sebastian Iacob, Petruț Rădulescu și Raul Iorgulescu. De partea cealaltă, Metropolitan Ișalnița i-a avut pe parchet pe: Costinel Roșiu, Saverio Florea – Valentin Fota, Robert Bădescu, Andrei Văduva, Mihai Dunavatu, Robert Bădoi, Mihai Foleanu, Cătălin Ungureanu, Lucian Staicu și Daniel Ion.

Seria a V-a
Etapa I
Metropilitan Ișalnița – CFR’43 Turnu Severin 1-12
Viitorul Băleasa – Forța Oltenia Craiova 8-3
Viitorul Știința Craiova – CSJ Știința „U” Craiova 7-6
Etapa viitoare
Viitorul Băleasa – Viitorul Știința Craiova
Forța Oltenia Craiova – CFR’43 Turnu Severin
CSJ Știința „U” Craiova – Metropilitan Ișalnița

Politica