joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un hoț de biciclete, un agitator și 5 adolescenți, prinși în timpul unei razii

Polițiștii locali din Târgu Jiu au desfășurat o razie în municipiu. Acțiunea nu a fost în zadar, iar oamenii legii au prins un hoț, care furase o bicicletă pentru copii, din scara unui bloc. Persoana în cauză și bicicleta găsită asupra lui au fost predate organelor de cercetare penală.
În timpul aceleiași acțiuni, cinci adolescenți, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, care consumau alcool au fost depistați în Parcul „Arethia Tătărescu”. Polițiștii au dat și de un bărbat aflat în stare de ebrietate, care consuma alcool și tulbura liniștea publică. Cetățeanul a fost sancționat cu amendă în valoare de 600 de lei.
„Polițiștii locali au desfășurat o razie de amploare în municipiul Târgu Jiu. Au fost verificate, în special, locurile cunoscute a fi frecventate de persoane fără adăpost, cerșetori și alte elemente care ar putea perturba liniștea publică. Totodată au fost verificate parcurile și zonele de locuit, fiind legitimate 19 persoane”, a transmis Alexandra Petrița, purtător de cuvânt al Poliției Locale.

Sursă foto: radiotargujiu.ro

Politica